Top 8 Destinații de Neuitat în Regatul Unit pentru Iubitorii de Natură și Plajă

Alin

Călătorind prin Regatul Unit, am avut șansa să vizitez câteva dintre cele mai frumoase locuri, unde natura și plajele par să se întrețină reciproc într-o simfonie perfectă. Iată o listă cu opt destinații de neuitat:

Cayton Bay Beach, Scarborough

Adresă: Cayton, Scarborough YO11 3NR
Preț Parcare: £5 toată ziua

O plajă superbă, cu ape cristaline. Și ce e cel mai tare? Poți să-ți parchezi motorhome-ul și să rămâi peste noapte, transformând o simplă zi la plajă într-o minivacanță.

Upper Lake, Roundhay Park, Leeds

Adresă: LS8 2LP

Roundhay Park este unul dintre cele mai mari parcuri din Europa. Fântâna de pe Upper Lake adaugă o notă de romantism și eleganță acestei oaze urbane. O plimbare aici îți va reîncărca bateriile cu siguranță.

Barmouth Beach, Wales

Adresă: Barmouth LL42 1HB

Această plajă de nisip din Țara Galilor este celebră pentru apele ei extrem de curate și calde. Cu parcare chiar lângă plajă, tot ce trebuie să faci este să-ți alegi un loc sub soare și să te relaxezi.

Isle of Wight

Blackgang Chine

Un parc tematic pentru întreaga familie, cu o istorie care datează din 1843.

Robin Hill

Un alt parc tematic, excelent pentru activități în aer liber.

Shanklin Beach

O plajă de vis, perfectă pentru un picnic sau pentru a prinde un bronz de invidiat.

Gordale Scar

Adresă: Bd234dl

Un canion de calcar care te lasă fără cuvinte. În plus, ai posibilitatea să campezi în zonă, pentru a te bucura la maxim de această minune naturală.

Llandudno, North Wales

Adresă: LL30 2LP

Cunoscut ca „Regina Stațiunilor din Țara Galilor”, Llandudno oferă o plajă frumoasă și o promenadă perfectă pentru plimbări la apus.

Black Rock Sands Beach

Parcare: Acces direct cu mașina pe plajă

Situată la aproximativ 45 de minute nord de Barmouth Beach, această plajă de nisip oferă o suprafață imensă perfectă pentru sporturi de plajă, picnicuri și chiar camping. Cu ape extrem de limpezi și calde, Black Rock Sands Beach este locul unde te vei simți ca în paradis.

Fiecare dintre aceste locații oferă ceva unic, fie că ești în căutarea unui loc de relaxare, de aventură sau pur și simplu dorești să fii impresionat de frumusețea naturii. Cu atât de mult de oferit, este imposibil să nu găsești ceva care să îți placă în aceste destinații minunate din Regatul Unit.