Despre Noi

Cine Suntem

Bine ai venit în lumea noastră, plină de aventuri și explorări! Suntem familia formată din Alin, Daniela și micuța noastră Aissa, care la doar 6 ani a devenit deja o exploratoare curajoasă. Ne place să descoperim împreună locuri noi, fie că este vorba de metropole zgomotoase, peisaje pitorești sau oaze urbane.

Alin
Pasiunea mea pentru călătorii și aventură a fost catalizatorul care a dat naștere acestui proiect. Sunt cel care se ocupă cu documentarea video și fotografică a călătoriilor noastre, și îmi place să împărtășesc trăirile și învățăturile pe care le-am acumulat în toți acești ani.

Daniela
Stâlpul familiei, cea care se asigură că fiecare detaliu este bine pus la punct. De la planificare până la rezervări și logistica, Daniela este organizatorul nostru de nădejde.

Aissa
La doar 7 ani, Aissa ne-a uimit prin curiozitatea și entuziasmul ei pentru descoperire. Ea este scânteia care adaugă o doză suplimentară de magie fiecărei aventuri pe care o începem.

De ce Călătorim

Călătoria este mai mult decât un hobby sau un mod de a ne petrece timpul liber; este o filozofie de viață care ne defineste ca familie. Călătorind, ne-am dat seama că lumea are mult mai mult de oferit decât zidurile confortabile ale casei noastre. Prin explorare, încercăm să înțelegem complexitatea și frumusețea acestei lumi interconectate.

  • Cunoaștere și Învățare: Fiecare călătorie este o ocazie de a învăța ceva nou, mai ales pentru Aissa, la vârsta curioasă de 6 ani.
  • Conexiune și Relații: Călătoriile ne permit să ne conectăm la un nivel mai profund nu doar cu lumea din jur, dar și între noi ca familie.
  • Aventură și Libertate: Ne place să explorăm și să simțim libertatea pe care călătoriile o aduc în viețile noastre.
  • Inspirație și Creativitate: Documentarea călătoriilor noastre este o sursă constantă de inspirație.
  • Responsabilitate și Sustenabilitate: Suntem conștienți de impactul pe care îl avem și ne străduim să călătorim responsabil.

Prin toate acestea, sperăm să încurajăm și pe alții să iasă în lume, să exploreze și să descopere ce înseamnă cu adevărat să trăiești.

Vă mulțumim că sunteți aici!

Vă invităm să ne urmăriți în aventurile noastre și să faceți parte din comunitatea noastră de exploratori curajoși și pasionați.