Descoperă Fuerteventura: Ghidul Tău de Vacanță

Alin

Pregătiri și Plecare: Startul Călătoriei Noastre către Fuerteventura

În vlogul de astăzi îți prezentăm drumul nostru către insula Fuerteventura din Spania și ce am făcut în primele zile pe această insulă superbă. Am filmat plecarea de acasă, experiența din aeroport, secvențe din avion și primele noastre aventuri pe insulă.

Primele Zile în Fuerteventura: Descoperiri și Aventuri Initiale

Deși în vacanță vrei de obicei sezlong, plajă și relaxare, când ești pasionat de călătorii și de descoperirea locurilor noi, trebuie neapărat să incluzi în plan și explorarea celor mai frumoase zone ale insulei. Și exact asta am făcut noi!

Plajele Spectaculoase din Fuerteventura: De la Cofete la Costa Calma

Am vizitat câteva locuri spectaculoase pe care ți le recomandăm cu căldură. Unul dintre ele este plaja Cofete, o întindere vastă de nisip auriu mărginită de ape turcoaz. Un alt loc impresionant sunt Peșterile Ajuy, niște formațiuni stâncoase uluitoare sculptate de natură de-a lungul timpului.

Dacă îți dorești o experiență de plajă de neuitat, nu rata Costa Calma, o zonă liniștită cu nisip fin și ape calme, perfectă pentru înot și relaxare. Am explorat și capitala insulei, Puerto del Rosario, un oraș plin de viață cu o frumoasă promenadă și atracții culturale interesante, cum ar fi Muzeul Miguel de Unamuno.

Natura și Peisajele

Fuerteventura are multe alte locuri minunate de descoperit, de la sate pitorești precum Betancuria și Antigua, până la peisaje naturale spectaculoase ca Parcul Natural Corralejo și Farul La Entallada. Indiferent de preferințele tale, această insulă are ceva de oferit pentru toată lumea.

Îți lăsăm mai jos câteva recomandări de companii, dacă dorești să îți închiriezi o mașină. Menționez că noi am închiriat mașina de la Auto Plus Car pentru o parte din perioada în care am rămas pe insulă și am fost foarte mulțumiți. De asemenea, menționez că în contractul pe care ți-l dau este precizat clar că asigurarea nu acoperă drumurile neasfaltate, cum este cel care duce către plaja Cofete.

  1. Auto Plus Car – https://www.pluscar-tenerife.com
  2. Auto Reisen – https://www.autoreisen.com
  3. Cicar – https://www.cicar.com

Mulțumiri speciale lui Leo, Bianca și Andrada, un grup de români stabiliți pe insulele Canare și pasionați de fotografie, pentru recomandările lor valoroase! Dacă v-a plăcut acest vlog, nu uitați să dați un like, să lăsați un comentariu și să dați share dacă nu vă cerem prea mult. Rămâneți pe aproape pentru mai multe aventuri din Fuerteventura!​​​​​​​​​​​​​​​​