Drumetie În Branscombe: O Escapadă pe Coasta Angliei

Alin

Updated on:

Salutare tuturor și bine ați venit la un nou episod al vlogului nostru! Astăzi vrem să vă luăm cu noi într-o călătorie specială în Branscombe, un sat pitoresc de pe coasta sudică a Angliei.

O Primă Impresie Despre Branscombe

Așa cum am menționat, Branscombe este situat între orașele Seaton și Sidmouth. Satul este o bijuterie ascunsă, cu străzi care coboară dintr-o vale verde până la malul mării. Casele cu acoperișuri din paie adaugă un farmec unic.

Parcare și Condiții Meteo

Parcarea în care am lăsat mașina este gratuită, dar trebuie să ajungi devreme dacă vrei un loc, pentru că spațiul este limitat la 8 mașini. Iar vremea? Este absolut superbă, deși poate un pic prea caldă pentru o drumeție lungă.

Pe Drum

Drumul spre plajă trece pe lângă brutăria veche, care este acum un muzeu sub egida National Trust. Aceasta este un monument istoric de clasă II* și oferă o fereastră spre viața de altădată. Deși noi nu am oprit să o vizităm, este o opțiune interesantă dacă doriți să îmbogățiți experiența culturală.

O Pauză în Livada de Mere

Pe drum, ne-a atras atenția o livadă de mere unde ne-am oprit pentru o scurtă pauză. Din păcate, merele nu erau încă coapte, dar locul este ideal pentru un picnic dacă doriți să vă odihniți.

Ce Alte Atracții Puteți Găsi În Zonă

  1. Sidmouth: Un loc excelent pentru o zi la plajă sau o plimbare pe faleză.
  2. Beer: Cunoscut pentru peșterile din cretă și plaja sa.
  3. Seaton: Nu ratați Seaton Tramway sau centrul Seaton Jurassic.
  4. Donkey Sanctuary: Ideal pentru familii și iubitorii de animale.
  5. Crealy Adventure Park: Un parc de distracții excelent pentru copii.
  6. Pecorama: Oferă grădini, un muzeu al trenurilor și o cale ferată în miniatură.
  7. Jurassic Coast: Un sit de Patrimoniu Mondial UNESCO, perfect pentru drumeții și explorarea geologiei.
  8. East Devon Area of Outstanding Natural Beauty: Pentru cei pasionați de drumeții și ciclism.
  9. Lyme Regis: Cunoscut pentru plaje și „The Cobb”.

În Încheiere

Parcarea pe care am aflat-o târziu este cu plată. Dar nu regretăm, drumul a fost minunat! Ne-ar plăcea să auzim părerea voastră despre Branscombe și să ne sugerați alte locuri de explorat.

Urmează să publicăm un nou episod în câteva zile, dar până atunci, sperăm că v-ați bucurat de acesta. Dacă vă plac aventurile noastre, nu uitați să dați ‘like’ și să vă abonați pentru a nu pierde următoarele episoade.

Vă mulțumim că ne urmăriți și până data viitoare, să aveți parte de călătorii minunate!