Susține Aventura

Încă din iunie 2023, când am lansat Wheel Walk Travel, ați fost alături de noi în nenumărate călătorii. Cu toate că proiectul este încă la început, deja am explorat și documentat numeroase destinații împreună. De la aglomerația metropolelor până la peisajele liniștite și pitorești, ne-ați însoțit în fiecare pas.

Călătoriile sunt o sursă inepuizabilă de inspirație și învățătură pentru noi toți. Dar, ca orice proiect în creștere, și aventurile noastre presupun costuri. Combustibilul, cazarea, echipamentul de filmare și multe alte aspecte logistice sunt doar o parte din ceea ce stă în spatele fiecărei povești pe care v-o prezentăm.

Dacă v-ați bucurat de aventurile noastre și simțiți că doriți să ne sprijiniți în această călătorie, am creat o modalitate prin care ne puteți ajuta. Nu este doar o donație, ci o investiție în pasiunea și dedicarea noastră de a vă aduce conținut autentic și de calitate.

Cum puteți face asta? Este simplu. Urmați link-urile și veți fi redirecționați către paginile de susținere unde puteți „alimenta rezervorul” aventurii noastre:

  1. buymeacoffee.com/wheelwalktravel
  2. patreon.com/WheelWalkandTravel

    Chiar dacă suntem încă la început, recunoaștem cât de valoroasă este comunitatea care ne înconjoară. Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul și iubirea voastră continuă. Fiecare dintre voi contribuie la această aventură și suntem recunoscători că ne puteți acompania în această călătorie unică.