PuzzleWood: Pădurea care inspiră legende și filme

Alin

Salutare și bine v-am regăsit! În această zi de sâmbătă din luna aprilie, am decis să vă luăm cu noi la PuzzleWood, o pădure magică de lângă Coleford, care este mai mult decât un cămin pentru istorie și natură. PuzzleWood este o sursă de inspirație pentru autori și povestitori, unde soldații Stormtrooper și Stăpânii Timpului au fost vecini cu dragoni și unicorni. Dacă vă plac plimbările și peisajele care-ți taie respirația sau vrei să descoperi natura indiferent de anotimp, vei adora cu siguranță PuzzleWood. În vlogul filmat aici vom străbate un kilometru și jumătate de poteci, poduri și puncte de observație. Tare, nu?

PuzzleWood nu este doar un decor popular pentru filmări, ci și un loc ideal pentru producții SF. Aici s-au filmat și se filmează documentare și diverse tipuri de emisiuni. Totul este magic!

Pentru că nu știm cu exactitate unde au fost filmate anumite scene, s-ar putea să recunoașteți părți din PuzzleWood care vă sunt familiare. De exemplu, „Grădina Secretă”, lansată în 2020 cu Colin Firth și Julie Walters, povestește aventura lui Mary Lennox la Misselthwaite Manor, unde descoperă o grădină minunată, plină de mistere. Pădurea a fost, de asemenea, gazda producțiilor „Star Wars: The Force Awakens” și „The Huntsman: Winter’s War”, precum și a serialului iconic „Doctor Who”, unde Doctorul, interpretat de Matt Smith, a filmat episoadele sale importante.

Pentru o zi de familie plină de distracție și pentru a inspira pe toți, la intrare puteți găsi Ghidul Vrăjitorilor. Aventura în PuzzleWood este garantată să vă farmece și să vă facă să reveniți mereu. Pentru noi, sincer, a reușit să ne fascineze. Episodul acestui vlog nu este o variantă documentară, pentru că ne-am dorit ceva diferit. Am filmat într-un stil nou, prin care am încercat să vă redăm toată aventura. Vremea a fost de partea noastră, permițându-ne să ne bucurăm de fiecare moment al vizitei. Te așteptăm să ne spui într-un comentariu părerea ta legată de acest loc. Nu uita să dai share și like acestui video pentru a ne susține aventura.

Site web oficial: https://www.puzzlewood.net

Wikipedia.orghttps://en.wikipedia.org/wiki/Puzzlewood