Descoperă Cornwall și Snowdonia: Un Refugiu Perfect la Campingul Pithead din Exeter | Wheel, Walk and Travel, Episodul 1

Alin

Bine ați venit în prima noastră serie de vloguri, în care vă invităm să descoperiți frumusețile și atractivitățile Cornwall și Snowdonia, două dintre cele mai încântătoare regiuni din Marea Britanie. Pentru a începe această aventură în stil mare, am optat pentru un sejur la Campingul Pithead din Exeter. Iată o scurtă privire asupra experienței noastre.

Plecare și Sosire

Ne-am pornit din Coventry la ora 9:30, cu speranța de a ajunge în Exeter în jurul orei 12:00. Cu toate acestea, datorită traficului aglomerat, am ajuns la destinație la ora 15:00. Dar, după cum spune un vechi proverb, nu destinația, ci călătoria contează, și asta a fost cu adevărat o parte a aventurii!

Costuri și Rezervări

Am găsit și rezervat locul de cazare pe pitchup.com, iar prețul a fost foarte accesibil – doar 20 de lire pe noapte. Un plus al rezervării online a fost faptul că am putut să ne asigurăm locul dorit înainte de a pleca.

Facilități la Campingul Pithead

Campingul Pithead nu doar că oferă un cadru natural de vis, dar și o serie de facilități foarte utile. Printre acestea se numără:

  • Parcare: un aspect esențial pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Teren de tenis de câmp: pentru cei care iubesc sportul sau doresc să se distreze.
  • Mini-aragaz: perfect pentru gătitul în aer liber.
  • Încărcare USB eco-friendly: încărcarea dispozitivelor prin panouri solare, un pas înainte spre durabilitate.

Impresii Generale

Proprietarii campingului au fost extrem de amabili, lucru care a contribuit în mod semnificativ la calitatea experienței noastre. De asemenea, ne-a impresionat curățenia exemplară a facilităților, mai ales a toaletelor, care sunt adesea un punct sensibil în campinguri.

Concluzie

Pentru cei care își doresc o experiență autentică, înconjurată de natură, dar fără a sacrifica confortul, Campingul Pithead din Exeter este o opțiune excelentă. Rămâneți pe fază pentru următoarele episoade, când vom continua să explorăm Cornwall și Snowdonia!

Dacă v-ați simțit inspirați de acest articol și doriți să faceți parte din aventurile noastre, nu uitați să dați un like și să vă abonați la canalul nostru de YouTube, Wheel, Walk and Travel.

Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi în această aventură și ne vedem în următorul episod!